SYK +liten omtale

Hei, dagen idag har jeg tilbrakt i senga. Utrolig kjedelig og vondt og være syk! Jeg våknet opp med hodepine og kvalme. Det hele hendte med at jeg kastet opp. Jeg ble hjemme fra skolen, denne dagen må jeg prøve og bli frisk. I morgen vil jeg tilbake på skolen og det er dansetrening i morgen også. Så jeg håper på det beste.


Det nederste bilde er av mitt søte marsvin. Jeg har lenge planlagt og ha ett eget inlegg om Susi (marsvinet mitt) så det kommer etterhvert. 

Over til noe annet


Disse herlige drikkene er værdt og smake, har likt dem nå i snart 2 år. Min favoritt er helt klart den i midten, det er også den jeg tok en kopp av idag! Dette er jo en slagd kaffedrikk, men for dere som ikke er spesielt begeistret for kaffe så er disse smakene mye mildere. Litt latte aktig, utrolig vanskelig og beskrive smaken, men absolutt værdt og prøve ut.

-Hvordan har din dag vært så langt?

-Har du smakt disse Nescafe drikkene?


  3 kommentarer på "SYK +liten omtale"

Postet av: Kamilla
god bedring :)
04.03.2013, 16:07
URL: http://kamilladv.blogg.no
Postet av: Emma Helena Nordby
Åh så vakker <3
04.03.2013, 17:54
URL: http://helea.blogg.no
Postet av: RaversSpeech
god bedrng da c:
04.03.2013, 22:24
URL: http://raversspeech.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits