My day

Hei, sorry blogginga idag. Har vært veldig flink i dag føler jeg, haha, skryting ass. Men jeg har vært flinkere enn det jeg pleier og være. Vaska hele stua, laget middag til familien, ordnet marsvin buret. Vasket rommet. Hengt opp klesvask og støvsuget. Jeg har bare vært opptatt av husarbeid idag for og tjene litt penger. Ettersom jeg er nesten blakk og må begynne og spare til diverse ting, som One direction konserten jeg skal til med HENNE HER i mai. Har spart opp 600kr til det. Som ligger laaangt vekk nok til at jeg kan røre det. Må virkelig ikke bruke de pengene, har vært ganske shoppegal den siste tiden. 

Haha, for og avslutte dette inlegget så ville jeg bare si, kommer tilbake som en bedre blogger i morgen. Må få gjort en del lekser og innleveringer før jeg setter meg godt til rette med Tangeruddampen på skjermen og popcorn i handa. Haahhaha, usunne meg. Men jeg trener det bort til uka ;)

-Hva har du gjort idag?


  5 kommentarer på "My day"

Postet av: ANNELI
Fint bilde :) har shoppet!
07.03.2013, 20:30
URL: http://anneliaaland.blogg.no/
Postet av: shaneroseth
slappet av bare :-)
07.03.2013, 20:45
URL: http://shanemr.blogg.no
Postet av: fridakarolinesvae
skal bare slappe av jeg! :)
07.03.2013, 21:11
URL: http://fridakarolinesvae.blogg.no/
Postet av: RaversSpeech
nyt dagen videre^^
08.03.2013, 16:52
URL: http://raversspeech.blogg.no
Postet av: Helene
Utrolig fin blogg.Eg trenger litt hjelp på bloggen min om vilken header eg skal bruke,ta deg gjerne ein tur på bloggen min og stem på vilken header du likte best ;)
08.03.2013, 18:47
URL: http://helenehk.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits