5 Motivasjontips til trening

Som jeg nevnte i forrige inlegg så har jeg begynt og trene. Jeg har fått treningsmotivasjonen min på topp. I dette inlegget vil jeg dele noen tips med dere om hvordan man kan få bedre motivasjon til og trene.

#1   Smothie, frukt og grønt!Frukt er utrolig bra før og etter trening. Ikke minst ser det og smaker det utrooolig godt. Smothie er også veldig godt etter trening. Bare og blande de fruktene du vil ha, putte oppi isbiter og din favorittjuice og blend! Perfekt :D Noen som vil ha video/inlegg oppskrift på min smoothie?

#2 Lag lister


Og sette opp lister gjør det mye bedre. Såklart er det opp til en vær og en  og bestemme. Men for min del, er det utrolig mye enklere og gjøre målene jeg har satt opp da. 

#3 Lag musikkspillelister!


Jeg ELSKER musikk, og det er jeg sikker på at flere av dere gjør. Så hvis du skal ut og jogge eller gå kan musikk være et must! Det gjør sånn at du kobler deg helt ut av alt annet og kunn fokuserer på joggingen/ gåingen. Det er utrolig deilig og ikke tenke på noe annet, bare høre dine favorittsanger mens du jogger/går. Perfekt! Så derfor lag deg en god spilleliste som beskriver deg, gjøre deg glad og får deg til og pushe deg selv mer. Dette kan man gjøre på all slags trening egentlig.

#4 Samarbeide


Har du en venn som hjelper deg og støtter deg, blir alt myyye enklere. Det var foreksempel min gode venn som pushet meg med på joggeturer osv. Og det er fint og mestre noe sammen med en god venn. Ikke minst er det mye mer gøy.

#5 Bytt ut gammelt treningstøy med nytt!

Det er heeeerlig og få nyetreningsklær. Det er vell en av de tingene man får mest motivasjon til og trene! Spar opp litt penger og dra og kjøp treningsklær! Det trenger ikke være så dyrt! På h&m, cubus og slike butikker finnes det masse fine rimelige treningsklær! Husk farger er vitktig. Utrooolig kjedelig og trene i svart,svart,svart. Så neon farger er utrolig motiverende!

LYKKE TIL!

-Vil dere ha smothie oppskrift?

-Hva synes du om tipsene?


  6 kommentarer på "5 Motivasjontips til trening"

Postet av: iselinilsen
JEG SER VIRKELIG OPP TIL DEG SØTA
07.04.2013, 21:18
URL: http://www.iselinilsen.blogg.no
Postet av: Thatsanee Ar-sakda
kjempe bra tips! :)
07.04.2013, 21:37
URL: http://thats.blogg.no
Postet av:
så bra tips:D
07.04.2013, 21:39
Postet av: RaversSpeech
herlig^^
07.04.2013, 22:00
URL: http://raversspeech.blogg.no
Postet av: Mathea Sophie
Bra tips!<3

Fin blogg:)
07.04.2013, 23:04
URL: http://matheasophie.blogg.no
Postet av: Celine J. Skaar
bra tips!
08.04.2013, 14:58
URL: http://jesk.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits