Gratulerer med dagen! + musikktips

Hei! gratulerer med dagen alle fanstiske mennesker der ute. Håper alle hadde en strålende dag idag. Og koste seg masse med venner og familie. Jeg begynte ganske tidlig idag. Jeg gikk først i skoletoget noe som var veldig gøy. Jeg holdt også tale med 4 andre venner for over 1000 folk. Det gikk myyyye bedre en jeg hadde forventet! Så jeg er ganske stolt. Resten av dagen har jeg bare stappet i meg masse godt, is og grillmat, med familie og venner.

Legger ut ett uskarpt bilde av meg, fordi jeg ble ikke spesielt fornøyd med noen av bildene. Så dette var det eneste brukelige, og for at ikke folk som ikke skal være på bloggen vises.

Jeg tok flere bilder med iPhonen idag, så det kommer en kollasj i morgen ;)


MUSIKKTIPS: Så ville jeg vise en utrolig fin sang som en kanskje ikke så kjent artist har skrevet (?) det er fordi hun egentlig er låtskriver og lager masse låter som kommer høyt på topplistene. Blandt annet mange av sangene til Tone Damli. Hun er en veldig dyktig sanger, jeg digger stemmen hennes. Her er sangen ;-) 

For min del liker jeg best den akustiske versionen :D

SENKVELD VERSIONEN

HVA SYNES DERE OM SANGEN?

HVORDAN HAR DERES 17.MAI VÆRT?  1 kommentarer på "Gratulerer med dagen! + musikktips"

Postet av: Julieeee
Så fin musikk!
18.05.2013, 09:30
URL: http://julieeee.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits