Kjempe koselig helg :D

Hei, da er jeg kommet hjem etter en veldig fin helg. Har hatt med min gode veninne Celine til campingplassen. Det var veldig gøy, og det var det fine været. Så vi gikk i shorts hele helgen. Vi har også tatt masse bilder, spist masse grillmat og spist softis :D Kjenner endelig sommeren er her nå, håper sommerværet varer hele sommeren. Har også noe jeg må fortelle dere...

JEG SKAL TIL SYDEN!!!!!!!!!!!!!! med Celine ! hun som var med meg hele helgen. Vi kommer til og få det såå utrolig gøy. Gleder meg, kommer tilbake til det senere :D

Har dere noen spørsmål angående turen, kommenter under!

-hva har dere gjort i helgen ?

SUMMER FEELING

Ahhhh, heeerliiiig vær det er denne pinsehelgen. Jeg tilbringer den på campingplassen vi er på. I går var det nærmere 30 grader i skyggen og mye mer i sola. Syden, you came to me! Thank you <3 Jeg har også gjort et lite sommerinnkjøp i går også. Spist masse is og kost meg med familien. 

I går kveld hadde vi en kjempe koselig kveld. Hvor vi grillet, snakket og hørte på musikk :D


 Jeg sto for desserten i går så det ble Vannmelon og jordbær dyppet i sjokoladesaus, yummy :D
ANBEFALER ABSOLUTT OG PRØVE DET UT!

ha en herlig dag alle sammen ! 

Hva er din plan for denne dagen?

Gratulerer med dagen! + musikktips

Hei! gratulerer med dagen alle fanstiske mennesker der ute. Håper alle hadde en strålende dag idag. Og koste seg masse med venner og familie. Jeg begynte ganske tidlig idag. Jeg gikk først i skoletoget noe som var veldig gøy. Jeg holdt også tale med 4 andre venner for over 1000 folk. Det gikk myyyye bedre en jeg hadde forventet! Så jeg er ganske stolt. Resten av dagen har jeg bare stappet i meg masse godt, is og grillmat, med familie og venner.

Legger ut ett uskarpt bilde av meg, fordi jeg ble ikke spesielt fornøyd med noen av bildene. Så dette var det eneste brukelige, og for at ikke folk som ikke skal være på bloggen vises.

Jeg tok flere bilder med iPhonen idag, så det kommer en kollasj i morgen ;)


MUSIKKTIPS: Så ville jeg vise en utrolig fin sang som en kanskje ikke så kjent artist har skrevet (?) det er fordi hun egentlig er låtskriver og lager masse låter som kommer høyt på topplistene. Blandt annet mange av sangene til Tone Damli. Hun er en veldig dyktig sanger, jeg digger stemmen hennes. Her er sangen ;-) 

For min del liker jeg best den akustiske versionen :D

SENKVELD VERSIONEN

HVA SYNES DERE OM SANGEN?

HVORDAN HAR DERES 17.MAI VÆRT?


TINESTAFETTEN

Hei, idag har det jo vært tinestafett for de fleste 6-9 klasser her i Norge tror jeg (?) hvertfall her jeg bor. Så idag syklet vi til byen, til løpearenaen. Utrolig koselig, møtte mange venner fra andre skoler, osv. Kjempe gøy, så løp jeg. Det var jo høydepunktet. Jeg synes jeg gjorde en nokså bra innsats, hvertfall bedre enn i fjor. 

 


-HAR DU SPRUNGET TINESTAFETTEN IDAG?

 

New makeover på iPhonen


 

Hadde gått veldig lei av iPhonen min nå, så da synes jeg det var påtide med en makeover. Brukte appen: cocoppa, som sikkert mange av dere har hørt om. Det er ikke så vanskelig som dere tror, det er bare og prøve seg fram. Veldig fin og morsom app, som får iPhonen din til og virke enda litt mer spesiel.Hva synes dere om makeoveren?

Kunne dere tenke dere en "Whats on my iphone" TAG?

Sol og Sommer , jøss!

hei! åh, er så glad for at bloggen er på plass igjen. Denne dagen har vært utrolig fin og koselig. Veldig varmt ute med temperatur rundt 16-17 grader. Det er mai det, herliiiig<3 Såklart måtte kamera ut i solen så her er ett bildedryss av denne perfekte mai-dagen.

Det er herlig og gå i shorts igjen. Endelig !!!Hva har dere gjort idag?

ELSKER VIRKELIG MAI!

BLOGGMODUS

Endelig helg, og blogging. Nå er jeg i full gang med og spille inn månedens favoritter til dere så det er bare og glede seg. Pefekt lys til og ta bilder også, så idag blir en skikkelig bloggdag. Skal skjærpe meg med bloggingen. Men de 2 siste ukene har det skjedd så mye, mye trening til danseshowet, bursdagen min var på Mandag osv...  men nå er jeg tilbake :)Rommet mitt ATM:

Gleder dere til månedens favoritter?

Så lurer jeg på om dere kunne dele i komentarfeltet noen gode kakeoppskrifter du liker? Hadde tenkt og bake senere ikveld til familiebursdag i morgen, men vet ikke hva jeg skal bake! Har du noen kjappe, enkle og gode baketips?

HELG!!Enda en uke gjennomført, enda en uke nærmere sommerferien. Denne helgen skal jeg en god del. Søndag skal jeg danse på showet vårt. Tipper det blir kjempe bra. I morgen tar jeg meg en tur til byen, og på cafe. Resten av kvelden skal jeg slappe av med familien, først skal jeg ta meg en tur på butkken og kjøpe inn litt godteri. Deretter spise pizza og se på idol :D

-Har dere noen planer for helgen?

 

 

3 dagers fravær fra bloggen :(

Hei alle sammen, jeg har ikke blogget siden lørdag, noe som overhode ikke var planlagt. Internettet kolapset helt og jeg måtte nøye meg med 3G på mobilen hele helgen. Digg :) nei. Hvis jeg skulle fått til noe blogging hadde det blitt mobilinlegg med instagrambilder. Noe jeg ikke ville utsette bloggen for. Hahah :p

Hadde sesongens siste dansetrening idag. Rett før showet nå. Det er på søndag, og det kommer til og bli så bra! Kvelden videre er og gjøre en haug med lekser og forsette med en framføring jeg har til fredag. Men før det skal jeg lage en skål med nudler og gjøre leksene mens grottenveien1 ruller på tven. -noen som er på bieber konserten ikveld? 

-Hva er deres planer resten av dagen?

God morgen !hei! våknet noen timer tidligere idag. Klokken 10 faktisk. Fram til nå har jeg bare ligget i sengen og sett på blogger. Utrolig mye inspirasjon man kan få ut av en blogg! Nå straks, skal jeg hoppe i dusjen og kle på meg no fint til vi tar turen innover til Oslo. Der skal vi feire fetteren min sin 5 års bursdag. Det tipper jeg blir utrolig koselig. 

-Har dere noen planer for dagen?

Basic tuesday!

Hei! endelig har jeg satt av litt tid til og blogge. Må straks løpe til bussen, skal på dansetrening klokka 4. Men skoledagen har vært helt vanlig. Litt kjedelig, men helt grei faktisk. Senere ikveld skal vi til forskerkvled på ungdomskolen. Spennende, gleder meg til og se åssen ungdumskolen ser ut, ettersom jeg starter der til høsten. Ville bare oppdatere dere litt! Senere ikveld kommer smoothie oppskrift! Så, stay tuned!-Har dere planer for dagen?

Sunday!

Heei! borte fra bloggen 1 uke! Heerlig og ikke tenke på blogging, lyset og bilder. Ganske deilig og ha litt fri fra blogging. Men nå er jeg tilbake :D


Ser statistikken har synket langt nedover nå som jeg har vært borte fra bloggen. Haha, men uken har vært fantastisk!<3 Har vært med masse venner, brukt tid på skolen. Og har begynt og trene! joho! Endelig, fikk jeg meg til og starte med og trene! Så nå kommer trening til og bli en stooooor del av bloggen videre.-Hva gjør du denne søndagen?

Endelig hjemme :D

Hei, da er jeg endelig hjemme igjen! Kom hjem sent i går kveld, så rakk ikke blogge. Åhhh, det var så deilig og komme hjem og se dyra sine igjen, møte venner og ikke minst ha nett! Nå begynner bloggingen for fullt framover. Må si utrolig god blogging min veninne hadde mens jeg var borte! Synes ikke dere? I går var bilturen lang, og jeg haaater virkelig og sitte i bil. Jeg blir kvalm og får vondt i hode osv. Men jeg holdt ut :DI hele påsken har det vært det påskeværet! Ett par pluss grader, sol som man kan få en ølite dryss av sommer. Hahaaa, det er påskelivet!

Jeg har ikke følt meg spesiel fresh på hytta. Har gått i de samme klærne og i går når jeg kom hjem var håret mitt så fett, det var rett og slett helt forferdelig. Haha, har gått en del på ski, det vil si vær dag. Så jeg var vell bodd i ullundertøy,flisgenser og joggebukse..


HYTTELOOK!

-hva synes du om at jeg har kommet tilbake?

-har dere noen påskeminner dere viil fortelle, bare og dele i komentarfeltet!

Liten oppdatering fra meg

Hei! Jeg ville bare stikke innom og si hei. Jeg ser at Celine gjør en super jobb med gjesteblogginga. Jeg har ikke mulighet til og blogge før søndag da jeg kommer hjem. Vi kom til hytta rundt 5 tiden i går. Varmet opp hyttene og pakket ut. Idag våknet jeg til at farmor hadde laget den herlige frokosten. Har akkuratt tatt en skitur med tante. Planen videre er og sitte ved hytteveggen, sole meg og spille kort.

Kos dere videre :)

Nyter ferielivet!
 Hvordan har deres dag vært?

I går

Fikk ikke blogget ordentlig igår så jeg får begynne med og si unskyld for det.

I går så gikk turen hjemover fra høyfjellet. Vi dro fra hotellet rundt 3 tiden, vi spiste først en herig lunsj. Før den lange turen hjem. Vi kom hjem 6-7 tiden. Vi stoppet litt og vi stoppet innom ett senter der det ble noen innkjøp. Det var sånne småting. Skal lage en video etterpå om det, så det kommer senere idag.

NB! JEG SKAL TIL HYTTA I MORRA OG DA BLIR DET 0 BLOGGING FRA MIN SIDE. TRENGER EN GJESTEBLOGGER, HADDE BLITT SÅ TAKNEMLIG HVIS EN AV DERE KUNNE HJULPET MEG OG OPPDATERE BLOGGEN MENS JEG ER BORTE. TAKK<3

-Hva gjorde du igår?

I NUET!

Hei, nå er vi på fjellet, høyfjellet. Herliiiig<3 Idag dro vi fra hytta oppover mot høyfjellshotellet. Og vet dere hva! Jeg og Celine har eget hotellrom!! åhhh, så digg <3 I morra skal vi i bakken, stå på slalom. Nå må vi snart begynne og ordne oss til vi skal ned og spise middag. noen bilde fra hotellrommet, haaaha<3, kos dere masse.

-Hva har dere gjort idag?

Oppdatering!

Hei. Idag har vi kjørt opp til hytta vi er på nå. Jeg og Celine, og det er ganske kjipt og ikke har nett her, så må bruke 3G..
I morra drar vi til høyfjellet på høyfjellhotel. Vi skal stå på slalom og kose oss masse

Som dere ser på det siste bildet så tok vi Photoshoot sammen istad. Veninna mi er hu med de hvite solbrillene. Mens jeg er hun med pilotbrillene.

I morra tror jeg vi får nett på det hotellet, vi satser på det??

Natta? hvordan har din dag vært?

GOD PÅSKE!

Hei! da drar jeg til hytta med en god veninne. Vi gleder oss masse, vi skal også på hotell og stå slalom. Det kommer til og bli utrolig gøy. Alt er pakket og klart så nå driver vi og lemper inn i bilen. Utrolig mye vi skal ha med oss. Vi har tatt med magasiner, iPhone,iPaden til celine og macbooken min. Så det blir nok blogging der oppe i fra også. Tar også med speirefleksen. Tror dessverre det ikke er nett på hytta, så da blir det nok mobilblogging. Men på hotellet tror jeg det er nett.

Håper alle har en utrolig fin ferie der ute! Vi blogges når jeg kommer opp, 4 timersbiltur, ANYWAYS! 

GOD PÅSKE!!!!

-Hva skal du idag?

 

PÅSKEFERIE :D

Hei, blogget ikke på onsdag noe som var utrolig dumt av meg. Men etter skolen ble jeg med en venn hjem også kom en annen venn så dro jeg og veninna mi til en annen venn. Vi spiste/lagde noen utroolig gode brownies!!! Vi lo, snakket mye og hadde det kjempe koselig. Klokka 8 kom jeg hjem noe som vill si at jeg hadde vært ute i 12 timer på onsdag! Rakk dessverre ikke og blogge fordi resten av kvelden måtte gå til skole.

Igår  har jeg heller ikke hatt tid! Har vært på skolen og på en fest. Noe som var utrolig hyggelig! Møtte mange nydelige mennesker.ENDELIG PÅSKEFERIE!!! god påskeferie til dere alle vakre lesere. Forteller videre senere idag hva mine planer for påsken er.

-Hvordan har dine dager vært?

-Har du noen planer for påskeferien?

Hate mondays..

Ett inlegg vær dag, jah.. Sånn går no bloggdagene.. Ganske kjipt når bloggingen er nede, men jeg lover og bli flinkere etter påske. Denne mandagen har rett og slett vært helt forferdelig! Hvertfall på skolen, dagen startet med skikkelig stress til morgningen idag. På skolen gikk det ikke akkuratt bedre. Fikk den hodepinen i andre time, det dunket så utrolig mye. Men holdt faktisk ut hele skoledagen! Når jeg kom hjem fikk vi familiebesøk med en gang. Noe som var utrolig koselig. Men med hodepinen jeg hadde la jeg meg rett ned på sengen. 

Senere på dagen kom en veninne, vi hadde planer om og lage cakepops.. Vi klarte det overhode ikke, brukte 2 timer på bare tull. Det ble kjempe fælt. Ikke nok med at de smakte deig, men jeg klarte faktisk også og smelte sjokoladen på 1500 grader. Smarting :p jeg er ikke no kokk akkuratt.Tar meg en tidlig kveld idag, eller kommer meg vell ikke i seng før om en halvtime. Blogges mer i morgen!

-Hva har du gjort idag?

-Hvordan har din mandag vært?

Fredag igjen :D

Weekend <3 Åhh, uken har gått ganske bra egentlig. Lite lekser og innleveringer for engang skyld. Derimot bloggingen har vært helt forferdelig denne uken. Jeg har ikke blogget mer en 3-4 inlegg denne uken noe jeg ikke har vært fornøyd med. Så nå lover jeg og bli flinkere blogger. Har tatt en god del bilder denne uken, så jeg har en god del planer for inlegg framover. 

Planene for helgen er utrolig lite. Jeg har planer om og slappe av idag. Broren min kommer i morgen (halvbror) haha. Han er 21 år. Det er utrolig koselig når han kommer på besøk, det er ganske sjelden fortiden. Ellers tenkte jeg meg en tur ut i morgen. Til byen og ta en frappe eller bubble tea ellerno med en venninne, hvis det er sol.

-Hva er dine planer for helgen?

 

TIPS- SUNN FROKOST

Hei, da ville jeg tipse dere om en utrolig god og sunn frokost. Dette tipset fikk jeg faktisk fra min veninne som eier DENNE bloggen.

På bildet over så ser dere hvordan frokosten min så ut idag. Den er utrolig god og super enkel og lage.

 

Du trenger en biola type. Jeg liker best bringebær, anbefaler denne smaken på det stærkeste. Den er utrolig god og sunn, ikke minst regulerer den magen. 

Så trenger du Ail Bran regular frokostkornblanding. Det er bare grovt kornflak. Super god, spesielt med biola til.
Resultatet smaker herlig, værdt og prøve ut. Dette er blitt min nye frokost rutine for tiden. Haha. Det er en god,sunn og enkel frokost. 

-Har dere smakt det?

-Hva synes dere?

Favoritt smykke

Hei! først vil jeg starte med og si unnskyld for dårlig blogging de siste dagene. Har hatt så mye og gjøre og har rett og slett ikke orket og lage inlegg.

Over til overskiften. Da tentke jeg og vise mitt absolutt favoritt smykke. Nemlig ugleklokkesmykke mitt. Den er jo først og fremst genial! Jeg er elsker ugler og klokken er jo bare perfekt. Ikke det at jeg ser så mye på klokken selv. Men den er liksom veldig spesiell, synes jeg. -Hva synes dere om ugleklokkesmykke mitt? <3

SPRING NAILPOLISHES

 

Nå begynner det og bli vår og varmt i været. Da er det kanskje på tide og bytte ut de mørke vinterneglelakkene til noe lyst og fint? Jeg har funnet fram ett noen nydelige vårfarger. Mintgrønn er super fint om våren. Og såklart rosa! det er jo et must når det begynner og nærme seg vår. Oransje og gul er også nydelige vår/sommer farger som er fin på neglene.

 -Hva liker dere og ha på neglene deres når det blir vår og sommer?

Weekend

Hei, da har jeg rotet bort hele dagen på og sove. Hahah, våknet for 2 timer siden og dagen har egentlig bare gått ut på at jeg har lagd frokost og sitti med macen i hele dag. Og akkuratt har jeg tatt bilder til bloggen som kommer til forskjellige inlegg til uken. Gled dere, det er utrolig mye spennende. Veeet at jeg ikke har blogget på topp de 2 siste ukene. Men nå SKAL JEG bli flinkere :D

Det er så bra med helg!! Åhh, det er så delig 0 skolestress. Senere ikveld skal jeg i bursdag noe jeg tipper blir kjempe koselig.
-Hva skal/gjør dere idag?

My day

Hei, sorry blogginga idag. Har vært veldig flink i dag føler jeg, haha, skryting ass. Men jeg har vært flinkere enn det jeg pleier og være. Vaska hele stua, laget middag til familien, ordnet marsvin buret. Vasket rommet. Hengt opp klesvask og støvsuget. Jeg har bare vært opptatt av husarbeid idag for og tjene litt penger. Ettersom jeg er nesten blakk og må begynne og spare til diverse ting, som One direction konserten jeg skal til med HENNE HER i mai. Har spart opp 600kr til det. Som ligger laaangt vekk nok til at jeg kan røre det. Må virkelig ikke bruke de pengene, har vært ganske shoppegal den siste tiden. 

Haha, for og avslutte dette inlegget så ville jeg bare si, kommer tilbake som en bedre blogger i morgen. Må få gjort en del lekser og innleveringer før jeg setter meg godt til rette med Tangeruddampen på skjermen og popcorn i handa. Haahhaha, usunne meg. Men jeg trener det bort til uka ;)

-Hva har du gjort idag?

Redigering av bilder-HVA SYNES DU OM BILDENE?

SYK +liten omtale

Hei, dagen idag har jeg tilbrakt i senga. Utrolig kjedelig og vondt og være syk! Jeg våknet opp med hodepine og kvalme. Det hele hendte med at jeg kastet opp. Jeg ble hjemme fra skolen, denne dagen må jeg prøve og bli frisk. I morgen vil jeg tilbake på skolen og det er dansetrening i morgen også. Så jeg håper på det beste.


Det nederste bilde er av mitt søte marsvin. Jeg har lenge planlagt og ha ett eget inlegg om Susi (marsvinet mitt) så det kommer etterhvert. 

Over til noe annet


Disse herlige drikkene er værdt og smake, har likt dem nå i snart 2 år. Min favoritt er helt klart den i midten, det er også den jeg tok en kopp av idag! Dette er jo en slagd kaffedrikk, men for dere som ikke er spesielt begeistret for kaffe så er disse smakene mye mildere. Litt latte aktig, utrolig vanskelig og beskrive smaken, men absolutt værdt og prøve ut.

-Hvordan har din dag vært så langt?

-Har du smakt disse Nescafe drikkene?

Oppdatering

Hei! har ikke vært noe blogging fra min side idag. Sov ganske lenge idag lagde meg frokost, hadde verken planer eller inspirasjon for dagen. Nå er jeg hos en veninne og vi leser blogger og skal ut i det fine været og ta noen bloggbilder tenker vi.

-Hva gjør dere idag?

ukens spørsmål!

-Noe du lurer på?

Min dag så langt :)

 Hei, idag har jeg vært i bursdag hele dagen. Den startet klokken 13.00 og jentene møttes oppe på en hytte, det var superkoselig. Vi gikk på ski og akte. Ikke minst var været fantastisk. Utrolig koselig med jentene, vi spise masse mat og en god del godteri. Gratulerer til bursdagsjenta mi Martine :D

Her er det jeg hadde på meg og den strålende sola. Fikk faktisk skikkelig vårstemning idag. Første gang på en del måneder nå. Herliig<3


Planen resten av dagen er og rydde rommet og spise påskeegg med sjokoladefyll. Har egentlig vært syk, og skulle egentlig holdt meg i sengen i går og idag, men jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle komme meg igjennom disse to dagene. Nå har jeg fått enda vondere i halsen, så ikveld og morgendagen skal jeg ta det med ro, og prøve og blir frisk til uka.

Nå lukter jeg middag lang vei, så nå har pappa laget deilig taco til familien.

-Hva har du gjort idag?

TILBAKE

Hei, da er jeg tilbake med bloggen igjen. Har hatt noen dager fri pga. skole og sånt. Jeg ville bare si at når jeg har vært borte fra bloggen har det bare vært skole, lekser, pugging til prøver for min del. Jeg har en video på lager og mye mere inlegg. 

-Hva har du gjort den siste uken?

Oslo

Idag som sagt har jeg og en veninne vert i Oslo og shoppet, kommer nok en innkjøps video i morgen:) jeg shoppet ikke så veldig mye men det ble en del, det er utrolig
koselig i Oslo dit blir det nok flere turer dit, her er noen bilder fra dagen:

-Hva hardere gjort i dag da?


Friday :D

Hei, i nuet sitter vi og ordner til videoblogg skal nemlig spille inn 'Ukens spørsmål'. Har hatt overnatting av søteste Ingrid Helene. Vi bestemte og ha en koselig kveld så vi  lage smoothie, tok ansiktsmaske og så på film. I dag så våknet vi ganske tidlig, noe som egentilg var ganske greit :) vi lagde frokost og bare tok det med ro. Vi bestemte oss for å lakke negler og lakke iphone dekslene våre:P haha :) I morgen så skal vi faktisk til oslo sammen og shoppe mye!<3 

-Hvordan har din ferie vært?


Dagen i dag!

Heeii, i dag har jeg og en veninne vert i Stavern og tatt bilder og kost oss masse, vi satt på cafe og egentlig bare slappet av! Vi tok en del bilder, vi kjøpte faktisk ingen ting, noe som er egentlig ganske rart . Vi gikk litt rundt i gatene og kikket og det var veldig koselig.
Linkerunde!

-Vil du bli linket?

OUTFIT 19.02.13Genser- Nelly Shorts- egentlig bukse som er klipt opp til shorts, fra Cubus Strømpebukse-H&M sko- dinsko 

-Hva synes du?

Mine favoritt apper :D

♥ Instagram Åh, dette har vært favoritt appen min hele 2012, og kommer sikkert til og være det hele 2013 også. Man blir så avhengi av det, og det er så sosialt. Man kan følge vennene sine, kjendiser osv.. Så kan du legge ut bilder av hva du gjør og få komentarer og likes. Det høres egentlig veldig kjedelig ut, men for dere som har instagram så forstår dere at man blir fort forelsket i denne appen. For dere som lurer heter jeg Bethi220 

♥ Snapchat Snapchat fikk jeg vell i slutten av sommerferien, det går egentlig i perioder hvor mye man liker appen. Men det er jo ganske kult og sende bilder til venniner og sånn. Så ja, jeg er ikke AVHENGI men det er kjekt og ha. Og ganske morsomt  men tenk på hvem du sender bildene til. Og hva du sender bilder av. For det er veldig enkelt og trykke på to knapper og screenshoote

 KIK Åh, dette er bare en så genial app! Kunne nesten ikke klart meg uten. Denne appen gjør at jeg har nesten stoppet helt med og sende melding. Det er jo gratis!!! så lenge man har internett! Jeg er så glad i denne appen, og alle burte skaffe seg kik. Du kan sende bilder og så mange meldinger du vill til vennene dine. ABSOLUTT værdt og prøve ut 

♥ We heart it Dette er vell den mest inspirerende siden/appen jeg vet om. Det er så mange fine inspirerende bilder! Du kan lage bruker, legge ut dine egne bilder. Eller bare se på mange, mange utrolige bilder. Det er foressten der jeg har fått bildene til bakrunden min fra 


♥ YouTube Denne appen er utrolig grei og ha. Jeg følger sykt mange på youtube så ganske kjekt og bare gå på appen og se på videoer og denne appen er veldig rask. Så jeg anbefaler alle denne youtube appen. Jeg elsker den.

♥ SKYPE Skype appen er også veldig bra og ha. Jeg kan skype med vennene mine fra mobilen, noe som er utrolig kjekt og enkelt. Så alle dere som har skype burde laste ned denne skype appen. 

♥ Blogg.no Denne blogg.no appen er så sykt praktisk. Hvis man har blogg, så er det en super app. Man kan lese komentarer rett fra mobilen, mobilblogge og holde styr på bloggen sin istedet for og ta opp pcen hele tida. 

♥ Facebook Denne appen er ganske grei den og, man kan holde seg oppdatert og den er veldig rask. Så for dere som har facebook er det en grei måte og oppdatere facebookprofilen sin på. 

-Har du noe av de samme appene?

GOD MORGEN!

Jeg bestemte meg for og sove til jeg våknet, og som oftes er det rundt 12 halv 1 tida. Men idag våkna jeg halv ti!!!! Og var lys våken, veldig rart til og være meg egentlig. Men idag skal jeg slappe av, og senere skal jeg til en veninne. Så ferien starter rolig for min del. 

Har dere noen planer for dagen?

 

Scrapbooking

Når jeg overnattet hos Sandra så lagde vi kort. Noe jeg liker utrolig godt. HAHA! jo, men elsker og være litt kreativ iblandt. Så vi satte igang med kortlaging. Det var utrolig hyggelig, sandra har veldig mye sånne scrapbook greier. Må nok skaffe meg no sånt snart :D

SÅNN BLE RESULTATET:-Hva synes dere om scrapbooking?

Finfin start på ferien :D

Hei, igår overnatta jeg hos Søte sandra. Vi hadde det kjempe koselig, danset, lo, slappet av og snakket mye. En utrolig hyggelig start på ferien. Lenge siden jeg var hos henne, vi hadde planer om og gå ut og ta noen bilder. Men vi orket ikke rett og slett. 


Sandra :)


Filmen vi så: snowhite&huntsman TRAILER Faktisk så var filmen utrolig bra. Er ikke no stor fan av Fantasy filmer men denne var veldig spennende :D

Og såklart spilte vi Just dance 4. LOVE IT <3

Hadde det utrolig koselig! Imorgen er planen og sove til jeg våkner. Lage en herlig frokost og slappe av med filmer. Og kanskje være med en veninne.


VINTERFERIE
Yeeey! endelig helg og ferie. Kan det bli bedre? kjente jeg var skikkelig sliten og lei skole nå. På onsdag drar jeg på hytta og skal stå på slalom og ski.. så før det skal jeg bare være hjemme og slappe av. Og være med venner. Idag skal jeg en tur til Sandra og overnatte. Vi skal se film hos sandra med en veninne til. Det blir koselig <3

-har du vinterferie?

-hva er deres planer for dagen?

INSTAGRAM!

instagram har jeg nå hatt i ett år faktisk. Jeg har vært optatt av det i 1 år. Helt sykt! Men jeg er så glad i og ta bilder!!!!! Følg meg på bethi13

-Hva heter dere på Instagram?

Velkommen :D

Hei! da har jeg startet en helt ny blogg. En ny start :D Den forrige bloggen gikk det bare nedover med. Så jeg bestemte meg for og starte helt på nytt jeg :) Jeg håper dere liker bloggen min! Og at dere vill følge den videre. Dere må også si hva dere vill lese om. Kjenner jeg er skikkelig i blogglyst igjen nå :D 

-Noe du lurer på?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits