SLOW DOWN !

Hei, er egentlig på vei ut døren men måå bare dele med dere Selena Gomez sin nye sang, jeg hørte den første gang for noen timer siden. Har alerede blitt forelsket i den, her har dere den! 

Hva synes dere om sangen?

blogges senere ikveld, sommer outfit kommer i kveld ! Stay tuned :D

OMTALE- chanel eyeshadow

Da var det klart for enda en omtale om ett produkt. Denne gangen om min nydelige øyenskygge nemlig Chanel Ombre Unique.

Jeg har brukt denne produktet/øyenskyggen nå i snart 2 uker og elsker det. Bruker det som en basic øyenskygge når jeg skal ut. Jeg har egentlig ikke vært noe fan av øyenskygger eller brukt øyenskygger noe spesielt. Bare i spesielle andledninger. Men denne er såpass nude farge. Jeg blender den ut med en øyenskyggekost fra The body shop. Noe som funker super duper bra.

 Som dere ser på bildet over så er det en rosa nyanse som er utrolig fin og naturlig.På bildene over ser dere hvordan øyenskyggen ser ut på med maskara og eyeliner. Dette har blitt min nye "hverdagslook".

-Hva synes dere?

-bruker du chanel øyenskygger?

OMTALE-DEFINE DRY SHAMPOO

 

Hei, da var det påtide med ett omtale inlegg. Denne omtalen er om min nye favoritt Define dry shampoo.

Jeg har hatt 2 sånne sprayer, kjøpte min første tørrshampo i November2012, hadde hørt mye bra og en del dårlig om dette produktet, jeg bestemte meg for og teste produktet ut. Jeg synes det var helt grei i begynnelsen men fant fort ut at håret ble veldig fett. Jeg likte ikke dette produktet og synes det var bortkastet.

Spray nummer 2

Etter jul bestemte jeg meg for og prøve ut produktet en gang til. Jeg fant ut at jeg hadde påført produktet feil i håret. Jeg så en del videoer på youtube faktisk om hvordan man skulle behandle produktet og begynte og bruke det igjen. Nå er dette min favoritt tørrshampo. 

På bildet over ser dere at når jeg sprayer produktet på håret så blir det hvitt, her gjorde jeg feil. Det man skal gjøre er og løfte opp seksjoner av håret og spraye bittelitt. Så maserer jeg det inn i hodebunn, da blir produktet mer utnyttet og får myyye bedre resultat.

Håper dette inlegget var til hjelp for dere som er usikker på en god tørrshampo.

-Hvilken tørrshampo bruker du?

-Hva synes du om denne omtalen?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits