OUTFIT!

Hei, sen oppdatering fra meg, jeg vet. I nuet sitter jeg i senga med "mirrors" på full guffe og er klar til og spille inn Mars og April favoritter. Men før det skal jeg lage ett inlegg om gårdsdagens outfit.

Fredagskvelden i går var veldig koselig. Mine 6 bestevenner var samlet, kjempe koselig. Vi var i bursdag til tenåringen min sandra. Det ble mye latter, snop og snakking. Det var da overnattingsbursdag så på morgningen i dag våknet vi etter en sen kveld i går. Det var veldig koselig. Men dumme meg tok ikke med kamera så det ble mye instagram bilder. Kommer kanskje en liten kollasj av bursdagen senere.

Her er mitt outfit for bursdagen:

Bukse-Gina tricot Bluse-Vero moda 

-Hva synes dere?

PS: grunnen til alt det i bakrunden er pga jeg er i full gang med månedens favoritter ;D

SWAG STYLES

LOVE <3

what do you think about the SWAG style?


Dagens outfit 11.04.13

Olavest-H&M Bukse-Cubus Genser- ?

-Hva synes du om antrekket?

OUTFIT!

Dette er da outfitet for lørdagskvelden, da vi spiste middag på hotellet. Tights-H&M Shorts-Only T-shirt-New yorker Jakke-Cubus 

-Hva synes dere?

Outfit-ROCK IT-Hva synes du?

GÅRSDAGENS ANTREKK!

 

Hei! 0 blogging igår. Glemte helt og blogge, dumme meg. Uansett så bestemte jeg og Sandra for og ta en liten tur til byen for og kikke litt på vårnyheter, haha. Jeg har nemlig planer etter bursdagen min og ha en "big summer haul". Så da var det greit og kikke litt og ha noen planer på hva jeg trenger og kjøpe. Kjøpte ingenting, bare en kjempe god ms bubble milkshake som jeg skal snakke mere om senere, også var vi på mc donald en liten tur. Utrolig koselig! Samtidig så begynte det og snø en del. Det har snødd i hele natt. I miss u summer :(

Her er antrekket mitt for lørdagen.-Hva synes dere om antrekket mitt for denne snøfulle lørdagen?

Outfit 8.mars.2013Endelig heeelg, det er noe jeg har sett fram til en god stund nå. Slitsom uke, med mye prøver og innlevering endelig unnagjort. En uke til nærmere påske, dagen har gått ut på skole og jeg hadde med en supersøt veninne hjem. Vi slappet av og mimret litt rett og slett. Var mye ute ettersom det er det fine været.

-Hva synes du om det jeg hadde på meg idag?

-Hva har du gjort idag?

Hvilket antrekk?Dette inlegget kommer til og være det første "hvilket antrekk" inlegget. Jeg har lenge hatt lyst til og lage dette inlegget, og nå sto dette for tur. Jeg håper dere nyter inlegget og vill hjelpe meg.

Til helgen skal jeg på en bursdagsfest hos en gutt i klassen, det blir sikkert kjempe gøy som alltid, og jeg gleder meg veldig mye. Problemet er da at jeg virkelig ikke aner hva jeg skal ha på meg. Jeg har liksom fulle skap med klær, men likevell er det ikke lett og vite hva man skal ha på seg. Haha, er det sånn med dere noen ganger også?

Topp nummer 1.


Dette er den første toppe som er ett av valgene mine til bursdagen. Den er søt med frynsene ved halsen, liker veldig godt detaljene og nyansen på den blå fargen. Den er veldig fin synes jeg, og den passer perfekt med buksen jeg skal bruke. Jeg skal foressten bruke en høytlivsbukse som er svart med utrolig fine knappe detaljer.

Topp nummer 2


Dette er topp nummer to, som egentlig er noe helt annet enn topp nummer 1. Denne toppen har også detaljer på halsen og kragen. Liker veldig godt detaljene på denne toppen. Den passer perfekt med en cardigan til + den høytlivsbuksen jeg snakket om i topp nummer 1.

-Hvilken topp ville du valgt til en bursdagsfest?

Dagens outfit 14.02.13

Olavest-Cubus Bukse-Bikbok Genser-H&M Ugg-H&M i think..

-Hva synes du? her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits