Fin været!

Heiii, sorry for en utrolig dårlig blogging, har vert så opptatt i det siste at tiden går rett og slett fra meg, men nå er jeg her. Det er jo så utrolig fint vær ute i dag, så tok noen bilder, nå begynner det å smelte is ute, jeg kjenner virkelig at sommmeren er på vei nå ja, flere som gleder seg til sommeren er her?


-Flere som gleder seg til sommeren?

//gjesteblogger

Inspiration
-Hva slags blider blir du inspirert av?

//gjesteblogger

 

Påskeaften<3

Heii, sorry for sen oppdatering, har hatt besøk av kusinene mine i  hele dag, så har ikke hatt tid til og blogge, men nå er jeg her. Ååh det er så delig med ferie men på tirsdag er det skole igjen.. nyter dagene nå:) Dagen i dag har vell bare godt til og slappe av med familien, fant påske egget mitt, vi har sånn tradisjon at mamma/pappa gjemer påske eggene også skal vi finne de,hehe. Har ikke rukket og ta så mange påskebilder så jeg skal nok knipse noen bilder etterpå tenker jeg! 

 


(kakao med hjemmelaget krem<3)

-Hvordan har din påskefeiring så langt vert?

//gjesteblogger

Ett enkelt baketips!

Nå tenkte jeg og komme med et LITE tips til at muffinsene blir enda bedre, det du gjør er og da gjøre som det står på posen(bak) også FØR du skal ta røra oppi muffinsformene, kutter du sjokladen i små biter(som på bilde nederst) og putter det oppi røra og rører rundt, så heller du røra oppi muffinsformene og steker de. Jeg syntes selv det ble bedre smak, det er veldig enkelt og lett og lage de, jeg burkte 5-10 min på og lage de(utenom stekinga) det blir da muffins med sjokolade biter i <3 

-Hva syntes du om tipset?

//Gjesteblogger

God morgen!

Heii, i dag våknet jeg egentlig ganske tilig til og vere meg sto opp kl ti og til nå har jeg bare slappet av og spist frokost. Det er vedlig fint vær i dag så jeg skal nok ut og ta noen bilder. Kjenner virkelig at sommeren er på vei. Elisabet har som sagt reist på hytta så da trengte hun en gjesteblogger, og hun spurte meg og da sa jeg ja,hehe, jeg er veldig god venn med Elisabeth, det var jeg som var med på storefjell og hytta<3 Vis dere vil ha litt oftere oppdateringer fra meg så heter jeg celikm00 på instagram!
-Hva heter du på insta?

-Hva syntes du om innlegget?

Ambefaling!

Heii, nå er det lenge siden jeg har hatt ambefalinger her på bloggen så nå tenkte jeg og ha det!

IsaDora: Elsker virkelig disse neglakkene her. De varer veldig lenge på og de tørker fort når du tar de på neglene, elsker virkelig IsaDora merket når det kommer til neglelakker, jeg har 6stk og jeg virkelig elsker alle sammen, hehe, jeg ambefaler virkelig og kjøpe disse neglakkene det koseter vell 70-80 kr men de er helt klart vert det! 
Hva syntes du om ambefalingen?

//Gjesteblogger

HYTTETUR

Hei, idag drar vi oppover til fjellet igjen. Da skal vi opp på hytta og møte familien. Der er det ikke nett, så får ikke blogget. Eller kan jo bruke 3G men.. det er ikke så interisant for dere og lese mobilblogging inlegg hele tiden til søndag.. Så derfor skal min gode veninne gjesteblogge for meg mens jeg er borte.
brukte litt tid i går på dette bildet. Inspirert med nonstop, haha!

Vi snakkes på søndag! ønsker alle mine vakre lesere en suuuper dupeer påske!

-Har dere noen planer videre i påskeferien?

bli en youtuber?

Hei! har lenge tenkt på og bli en youtuber, og starte og lage videoer som Lea,Lykkesofie, Sandra osv.. Jeg er helt avhengi av youtube, og har egentlig vært det i lang tid. Har jo kamera, i movie redigeringsprogram. Så jeg kan jo egentlig bare starte! Men problemet er at jeg er overhode ikke vant til og snakke med ett kamera. Det føles så rart ut. Klarer liksom ikke helt og være meg selv! Og en youtuber må jo være seg selv fullt ut!

Hvis jeg skal starte med og bli en youtuber og lage videoer trenger jeg tips fra dere til hva jeg skal lage videoer om! Bare og dele forslag i komentarfeltet!

-HVA SYNES DERE?

-NOEN FORSLAG TIL YOUTUBE VIDEOER?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits